fbpx

Dermalogica

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten.

Waarom Dermalogica?

Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. 

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica’s producten zijn vrij van microplastics en daarnaast wordt er nooit gebruik gemaakt van gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.

Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Daarnaast zijn bijna alle producten vegan (op 4 producten na) en worden de producten niet getest op dieren. PETA en Leaping Bunny hebben Dermalogica erkend als dierproefvrije organisatie. 

Om de ecologische voetafdruk van Dermalogica zoveel mogelijk te beperken waar mogelijk, worden de producten verpakt in FSC gecertificeerd milieuvriendelijk karton en papier. Het streven is om voor het einde van 2020, 90% van de verpakkingen recyclebaar of bio-afbreekbaar te maken. Een groot deel van de verpakkingen zijn al duurzaam. 

Dermalogica zelf ervaren?

Wil je ervaren hoe het is om verzorgd te worden door de producten van Dermalogica? Maak dan een afspraak bij ons in de Schoonheidssalon in Wijk bij Duurstede.

WhatsApp WhatsApp Mooi by Babette