fbpx

O.P.I.

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. Als marktleider in professionele nagelverzorging is het Amerikaanse OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.
OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland. 
Drijfveer achter het succes van de OPI nagellaklijn is Suzi Weiss-Fischmann – OPI Co-Founder & Brand Ambassador. De fashionable kleuren staan bekend om hun buitengewone samenstelling en iconische namen. 

De populaire GelColors zorgen voor een extra lang houdende kleur met intense glans, die 2/3 weken perfect blijft zitten. OPI is wereldwijd verkrijgbaar en biedt naast de gewilde Color Treatments een volledige professionele productlijn voor hand-, nagel-, en voetverzorging.

WhatsApp WhatsApp Mooi by Babette