fbpx

Gezichtsbehandelingen Dermalogica


Dermalogica ProSkin 30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten.Modules: Face Mapping en een dubbele reiniging, module naar keuze; Exfoliatie of Extracties of Touch Therapie of Deep Treatment en afsluitend Dermal Layering.

Dermalogica ProSkin 60

Een uitgebreide 60-minuten gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.Modules: Face Mapping en een dubbele reiniging, Exfoliatie, Extracties, Touch Therapie, Deep Treatment en Dermal Layering.

Dermalogica acne

Een 45-minuten behandeling gericht op het reinigen van de huid, speciaal gericht op de onzuivere huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten.Modules: Face Mapping en een dubbele reiniging, Exfoliatie, Extracties, Deep Treatment en Dermal Layering.


Expert Active 30

Deze 30-minuten Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling: Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!

Modules: Face Mapping en een dubbele reiniging, Pro Power Peel en Dermal Layering.


Expert Active 60

De ultieme, gepersonaliseerde 60-minuten Expert behandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!


Modules: Face Mapping en een dubbele reiniging, Pro Power Peel, Deep Treatment met Touch Therapie en Dermal Layering.

WhatsApp WhatsApp Mooi by Babette